Hva denne bloggen skal handle om.

På denne bloggen kommer jeg til å gå inn på et tema som mange aldri har hørt om engang, eller som mange ikke trodde var mulig. Ett lite tabu rundt det hele er det sikkert også, og mange blir sikkert nervøse bare de tenker på det, fysj å æsj er det sikkert noen som tenker også. Uansett, nok om det nå og over til det denne bloggen skal handle om, nemlig autocunnilingus. HÆ? tenker sikkert mange nå, hva er det for noe? Jo, det er nemlig når en kvinne utfører oralsex på seg selv og autocunnilingus er det engelske navnet på det. Tipper mange fikk en del bilder og tanker i hodet sitt akkurat nå, og det er jo forståelig det. Dette er jo ikke akkurat et helt daglidags tema å komme over. Jeg tror et par av grunnene til at dette interesserer meg så mye er på grunn av hele mystikken rundt temaet, noen mener det er umulig for en kvinne og klare dette, mens andre mener det motsatte. Jeg selv er overbevist om at det er mulig, men bare det at det er veldig sjeldent. Per i dag finnes det ikke noe hundre prosent bevis i form av troverdige/skikkelige bilder/film for at det er mulig, men med tanke på hvor mange super fleksible damer det er rundt om i verden så er jeg ikke i tvil om at det er mulig. Som sagt så er det veldig vanskelig å finne ekte bilder/film som viser kvinner som slikker seg selv og en av flere grunner til det er at dette er en form for onani, og onani er jo ofte noe helt personlig som bare skal skje helt alene på rommet med lukket dør. Jeg er sikker på at det finnes jenter/damer som kan dette, men som ikke tørr snakke om det engang på grunn av at temaet er så lite kjent og veldig uvanlig, og de er redd for å bli sett stygt på og latterligjort. Jeg tror det at når de første ekte bildene og videoene om dette en gang skulle komme ut på nett, så blir det å komme gradvis mer og mer av dette, for da skjønner damene som kan slikke seg selv at det er ok å publisere og dele slikt med andre.   

Så som sagt, autocunnilingus (forkortelse AC) er det denne bloggen skal handle om. Jeg kommer nok etterhvert til å poste noen bilder og kanskje erotiske noveller av AC, som jeg har funnet på nettet. Angående bilder så er masse av bildene fakes, tegninger (som postet under her) og noen bilder der det er veldig vanskelig å vite om er ekte eller ikke. Men uansett hva det er, så er det pent uansett synes jeg.

 

Deilig, ikke sant? :-)

For dem som synes AC virker interessant så vil jeg annbefale å bli medlem i gruppa AutoC på yahoo. Der ligger det en del bilder og andre filer.

 

(Kan også legge til at dette neppe blir en blogg som blir oppdatert daglig. Det kommer sikkert til å bli noen nå i begynnelsen men tipper det dabber av etterhvert) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Unknown

Unknown

23, Agdenes

Bloggen som handler om den mest spesielle, spektakulære og deiligste formen for damers onani, nemlig kunsten å utføre oralsex på seg selv. Autocunnilingus er det Engelske navnet på at en dame utfører oralsex på seg selv og det er det navnet jeg som regel bruker her på bloggen, men forkorter det gjerne ned til AC. På bloggen skriver jeg generelt om AC, hvilke type personer som er gode kandidater til å klare det, hvordan det utføres og ikke minst så legger jeg ut bilder av kunsten. Det første innlegget som ble skrevet er en innføring/introduksjon om bloggen min, så gå gjerne ned til "Kategorier" og trykk så på "Introduksjon" for å lese dette. For de av dere som er her inne for første gang så kan det jo være greit å få med seg det innlegget. Kommentarer setter jeg stor pris på og jeg svarer med glede hvis du har noen spørsmål. Jeg har også en mail adresse du når meg på, så er bare å sende mail hvis du har kommentarer, spørsmål eller bare vil prate litt. Her er adressen: tilbloggenmin@gmail.com Mail`n sjekkes daglig og jeg svarer seriøst og utfyllende. For English readers: http://www.autocunnilingus.blog.com The same blog as this, just with english text (not fully updated yet) (Jeg kommer ikke fra Agdenes forresten)

Kategorier

Arkiv

hits