Gode kandidater for å klare AC

I dette innlegget skal jeg skrive litt om hvilke personer som har størst mulighet til å klare å utføre AC, og noe av dette sier seg jo kanskje selv. Alså, driver du med turn, dans, rytmisk gymnastikk, yoga og andre aktiviteter der det krever at du er myk i kroppen så ligger du jo bedre ann enn en person som aldri knapt har rørt på kroppen sin, og dette sier jo litt seg selv også da :-) Det finnes også ett syndrom- ,som jo selvfølgelig er synd for dem som har det da det gir mye smerte, men som kan være en fordel om man vil prøve seg på AC. Syndromet jeg snakker om er EDS syndrom som gjør ledd i kroppen hypermobil. Men skal ikke snakke så mye om syndromet EDS, for det er jo synd for de som har det pga av smertene og plagene det fører med seg, men de kan som sagt ha en fordel ved utførelse av AC.

Så over til gruppen mennesker jeg snakket om først, nemlig de som driver med turn, dans, rytmisk gymnastikk, yoga og andre gymnastiske aktiviteter der det kreves fleksibilitet. Jeg mener at noen av disse jentene/damene burde ha en reel sjangse til å klare å utføre AC med tanke på hvor myk noen av disse er. Jeg har vært innom en rekke blogger, både Norske og utenlandske, der turnere viser fram fleksibiliteten sin. Mange viser fram at de står i bro, noe som krever en såkalt backbend. Noen er tilogmed så myke at de klarer å plassere haka og deler av brystet på gulvet for deretter å plasse føttene fram over hodet slik at rumpa er borti hodet (backbend) . Vet, det var dårlig forklart, så under er det ett bilde. Uansett, skulle likt å sett om disse hadde klart å utføre en like bra frontbend. For det er det som kreves for å utføre AC, nemlig en skikkelig frontbend. Her kommer det et bilde av en ganske ekstrem backbend:

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Unknown

Unknown

23, Agdenes

Bloggen som handler om den mest spesielle, spektakulære og deiligste formen for damers onani, nemlig kunsten å utføre oralsex på seg selv. Autocunnilingus er det Engelske navnet på at en dame utfører oralsex på seg selv og det er det navnet jeg som regel bruker her på bloggen, men forkorter det gjerne ned til AC. På bloggen skriver jeg generelt om AC, hvilke type personer som er gode kandidater til å klare det, hvordan det utføres og ikke minst så legger jeg ut bilder av kunsten. Det første innlegget som ble skrevet er en innføring/introduksjon om bloggen min, så gå gjerne ned til "Kategorier" og trykk så på "Introduksjon" for å lese dette. For de av dere som er her inne for første gang så kan det jo være greit å få med seg det innlegget. Kommentarer setter jeg stor pris på og jeg svarer med glede hvis du har noen spørsmål. Jeg har også en mail adresse du når meg på, så er bare å sende mail hvis du har kommentarer, spørsmål eller bare vil prate litt. Her er adressen: tilbloggenmin@gmail.com Mail`n sjekkes daglig og jeg svarer seriøst og utfyllende. For English readers: http://www.autocunnilingus.blog.com The same blog as this, just with english text (not fully updated yet) (Jeg kommer ikke fra Agdenes forresten)

Kategorier

Arkiv

hits