Hvordan utføre autocunnilingus, med bilder/film

(OPPDATERING: Dette var det første "Hvordan utføre autocunnilingus" innlegget jeg skrev, den 16/12-13 postet jeg ett nytt og bedre innlegg, og det kan du se her: http://autocunnilingus.blogg.no/1387228510_hvordan_utfre_autocun.html )

I dette innlegget skal jeg skrive om hvordan AC utføres, forskjellige teknikker, bilder og tekst.

 

1. På bildet under ser vi at hun ved hjelp av en stang kan bruke kreftene i armene for å få løftet opp overkroppen (og hodet) mot kjønnet. Dette virker for meg som en god måte å utføre AC på med tanke på at stanga kan brukes til hjelp.Her er en tegning, der hun bruker stanga til hjelp

 

 

2. På bildene under ser vi en annen teknikk på hvordan AC kan utføres. Dette er nok den letteste måten, altså ikke det at AC er lett, men skal du prøve å utføre AC så annbefaler jeg denne metoden. Her kan hun også bruke armene på hver rumpeball til å presse ned kjønnet mot munnen. Det fine med denne teknikken er at tyngdekraften også hjelper til, bare prøv selv ;-)Liker også godt denne tegningen. Her har hun også muligheten til å bruke armene for å presse ned rumpa.

 
 

Dette bildet er fra tidlig 1900 tall og skal vist nok være ekte.
3. På dette bildet ser vi en såkalt human knot. Her har hun plassert bena bak hodet som gjør at hun kan bruke kreftene hun har der til å presse mot bakhodet for å få skjøvet det frem mot kjønnet. Som du ser så bruker hun også armene på hver rumpeball for å gi ekstra kraft. 
4. Her ser vi en annen teknikk. Tror den er atskillig vanskeligere enn de andre teknikkene. 

5. Her kommer det bilder av diverese forskjellige teknikker:

Dette blir det samme som de to øverste bildene, bare at hun ikke har en stang å holde i

 

Kul teknikk nedenfor her, men er nok meget vanskelig.

 

 

Bildet under er fake, men spiller da ingen rolle

 

Har også en liten film og ett bilde av fantastiske Zlata som er supermyk, hun trenger ikke engang å bruke armene for å presse ned rumpa!Filmsnutt:  http://www.metacafe.com/watch/97474/flexible_contortionist_sits_on_her_own_face/

 

Sånn, det var det jeg hadde for denne gang med bilder. Fikk lyst til å lage en liten guide hvis du vil prøve deg på AC, så her er den:

- Vær varm i kroppen

- Tøy og bøy ryggen og beina. Bare tøy og bøy på vanlig måte før du prøver deg på AC (vanlige tøyetips finnes på nettet)

- Ha tom mage. Dette er veldig viktig, da tom mage gir bedre tilgang. Vent minst 4 timer etter du har spist noe og minst 2 timer etter du har drukket før du begynner med ekstrem bøyinga.

- Prøv deg forsiktig fram, finn en teknikk som du føler er best for deg. Jeg annbefaler teknikk nr 2 som vises over her. Legg press på ryggen din, du skal kjenne at det presser, men ta nå for all del ikke for hardt i da. Hold stillingen i f.eks 20 sekunder å rett deg sakte ut igjen. Fortsett slik noen ganger hver kveld og du bør klare å bli mykere i ryggen. Når du begynner å bli myk så vil det sikkert føles som ribbeina krasjer litt i magen, dette kan bli et problem ved utførelse av AC. Trikset her er å prøve å få ribbeina plassert over magen, prøv deg frem. 

- Har du tilgang på badekar så bruk det til å hjelpe deg med tøyinga. Fyll det med varmt vann og la ryggen bli god og varm. Tøy ryggen mens du sitter i badekaret. En varm dusj hjelper også.

- Jeg tar ikke ansvar hvis du skader deg når du prøver dette. Øving til AC foregår på egen risiko, bare så det er sagt!

- Dette var bare en kjapp guide, om du trenger hjelp så kontakt meg gjerne på mail adressen min

 

Da begynner dette innlegget å nærme seg slutten og hei altså folkens, det er lov å legge igjen en kommentar :-) Har forståelse for at folk kanskje er litt "redd" for å kommentere her inne på bloggen min, men jeg har faktisk en mail adresse som kan brukes så legg gjerne igjen en kommentar der: tilbloggenmin@gmail.com  

 

2 kommentarer

Jo

13.03.2014 kl.21:12

Her er bevis.

Unknown

14.03.2014 kl.15:24

Jo: Dessverre. Det der er gamle klipp som har vært diskutert før, blant annet inne på gruppa AutoC på Yahoo, som er nærmest som en "sentral" når det gjelder dette temaet. Tror noen av klippene i den videoen er rundt 10 år gammel faktisk, og det har som sagt vært oppe til diskusjon før.

Greia er den at ved det første klippet, og ved det klippet som begynner ved 1.42 så blir man lurt til å tro at de slikker seg selv pga den "sleipe" kameravinkelen. Er man nøye når man ser, så ser man at tunga ikke berører, men det kan være litt vanskelig å se. Det ligger noen flere slike videoer ute, der det blir brukt "sleipe" vinkler på kameraet slik at det skal se ekte ut, dette er høyst sannsynlig fakes og kan ikke kalles bevis.

Det som derimot er bedre med videoen er de 2 andre klippene som blir vist, der personen som filmer faktisk går litt rundt og man får se flere vinkler. Her ser vi at dama som blir filmet ikke er i "mål", men at det er en god frontbøy fordeom. Hadde filminga skjedd ovenfra kunne man fort trodd at hun faktisk slikket seg selv, men som vi ser pga bedre kameravinkel så klarer hun ikke det dessverre. Dama på siste klippet heter forøvrig Agnia Zemtsova, og der finnes også flere videoer av henne der hun gjør noen temmelig gode frontbøyer. Lurer på om ikke det er Agnia som filmes ved 1.00 også... Uansett, så finnes det ihvertfall flere klipp av Agnia der hun utfører noen spektakulære frontbøyer, gjør ett søk på google så bør det dukke opp noe.

Takk for kommentaren/linken, kjekt å se at vi har fler som prøver å finne bevis for denne type onani :)

Skriv en ny kommentar

Unknown

Unknown

23, Agdenes

Bloggen som handler om den mest spesielle, spektakulære og deiligste formen for damers onani, nemlig kunsten å utføre oralsex på seg selv. Autocunnilingus er det Engelske navnet på at en dame utfører oralsex på seg selv og det er det navnet jeg som regel bruker her på bloggen, men forkorter det gjerne ned til AC. På bloggen skriver jeg generelt om AC, hvilke type personer som er gode kandidater til å klare det, hvordan det utføres og ikke minst så legger jeg ut bilder av kunsten. Det første innlegget som ble skrevet er en innføring/introduksjon om bloggen min, så gå gjerne ned til "Kategorier" og trykk så på "Introduksjon" for å lese dette. For de av dere som er her inne for første gang så kan det jo være greit å få med seg det innlegget. Kommentarer setter jeg stor pris på og jeg svarer med glede hvis du har noen spørsmål. Jeg har også en mail adresse du når meg på, så er bare å sende mail hvis du har kommentarer, spørsmål eller bare vil prate litt. Her er adressen: tilbloggenmin@gmail.com Mail`n sjekkes daglig og jeg svarer seriøst og utfyllende. For English readers: http://www.autocunnilingus.blog.com The same blog as this, just with english text (not fully updated yet) (Jeg kommer ikke fra Agdenes forresten)

Kategorier

Arkiv

hits