Litt statistikk

Nå har det gått rett i overkant av 1 måned siden jeg startet bloggen. Jeg har fått 6 venner her inne og har hatt ett sidevisningsantall jeg er fornøyd med. At folk legger meg til som venn synes jeg er kjempebra, det setter jeg faktisk pris på, så takk skal dere ha :-) Jeg godtar alle, så er bare å sende venneforespørsel hvis du vil følge med bloggen min. En ting jeg savner er å få kommentarer, har ikke fått en eneste engang så det trenger jeg.

Ellers så vet jeg ikke helt ennå hva jeg ska skrive i det neste innlegget mitt, så hvis noen har noen ønsker så er det bare å komme med dem. Kanskje en sånn spørsmålsrunde hadde vært noe? Er det noe interesse for det? Jaja jeg finner sikkert på noe etterhvert, men som sagt hvis du har et ønske eller ett tips eller noe, så bare kom med det :-)

Vil du at jeg skal ha en spørsmålsrunde?

Hva synes du om bloggen?

 

 

Så til slutt et par bilder:
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Unknown

Unknown

23, Agdenes

Bloggen som handler om den mest spesielle, spektakulære og deiligste formen for damers onani, nemlig kunsten å utføre oralsex på seg selv. Autocunnilingus er det Engelske navnet på at en dame utfører oralsex på seg selv og det er det navnet jeg som regel bruker her på bloggen, men forkorter det gjerne ned til AC. På bloggen skriver jeg generelt om AC, hvilke type personer som er gode kandidater til å klare det, hvordan det utføres og ikke minst så legger jeg ut bilder av kunsten. Det første innlegget som ble skrevet er en innføring/introduksjon om bloggen min, så gå gjerne ned til "Kategorier" og trykk så på "Introduksjon" for å lese dette. For de av dere som er her inne for første gang så kan det jo være greit å få med seg det innlegget. Kommentarer setter jeg stor pris på og jeg svarer med glede hvis du har noen spørsmål. Jeg har også en mail adresse du når meg på, så er bare å sende mail hvis du har kommentarer, spørsmål eller bare vil prate litt. Her er adressen: tilbloggenmin@gmail.com Mail`n sjekkes daglig og jeg svarer seriøst og utfyllende. For English readers: http://www.autocunnilingus.blog.com The same blog as this, just with english text (not fully updated yet) (Jeg kommer ikke fra Agdenes forresten)

Kategorier

Arkiv

hits