The art of a frontbend

Som jeg har skrevet tidligere og som vist på bildene så må det en såkalt frontbend til for å kunne utføre oralsex på seg selv, både for kvinner og menn naturligvis. En frontbend i seg selv er ikke så vanskelig, problemet er å få den dyp nok til at man "rekker ned". Ryggen må ha en bøy eller en form om du vil, som ligner på bokstaven C. Ta en titt på bildet under så skjønner du hva jeg mener:

Se på ryggen hennes, den er bøyd som bokstaven C. Den frontbenden der er fin, der bøyes både nedre og øvre del av ryggen "like mye" som da gir en fin C bøy. Nå skal det sies at jeg vet ikke om bilde er ekte eller ei, men brukte det bare som ett eksempel på C bøyen :-)  
Ett problem som kan oppstå ved så heftig frontbend som må til for en kvinne (og også for en mann) for å utføre oralsex på seg selv er at ribbeina kan komme iveien, dette har jeg også sagt før i ett annet innlegg. Trikset her vil nok være å prøve å suge inn magen for deretter å bøye seg ned og få plassert ribbeina over magen. Det er ikke lett og en del prøving må til. Jeg har noen flere bilder (som over) som er gamle eller som hvertfall ser tilsynelatende gamle ut der kvinner utfører oralsex på seg selv. Disse bildene kan godt være ekte fordi det var ikke helt uvanlig på slutten av 1800 tallet og begynnelsen av 1900 tallet at kvinner oppererte bort de to nederste ribbeina for å kunne stramme etter på korsetten. Og jeg er sikker på at uten de to nederste ribbeina så ligger man mye bedre ann til å kunne utføre autocunnilingus...

Men men, så over til frontbending igjen. Grunnen til at jeg skriver frontbend og ikke frontbøy som det blir på Norsk hvis man oversetter det direkte, er fordi at frontbøy på Norsk er en form for trening for muskulatur, gjerne med vekter. Så derfor bruker jeg det engelske ordet, frontbend :-) Ta ett søk på google eller på youtube for den saks skyld hvis du er interessert i bilder/film som viser frontbending. Jeg ser stadig vekk selv på bilder/film av det og synes det er fascinerende og se på hvor flink noen er. Jeg trener faktisk på frontbend selv ;-) Nå begynner dette innlegget å nærme seg slutten men før jeg avslutter vil jeg legge ved noen bilder av fantastiske Zlata, hun kan virkelig gjøre en fin frontbend!

 

 

 

Synes om Zlata?

Synes om innlegget?

Trener du frontbend? 
  

8 kommentarer

Å kjære vene! Sykt hvor myk det går an å bli!

Unknown

08.11.2012 kl.17:17

Sandra Helen Sykepleierstuden: Takk for kommentar Sandra Helen!
Ja det er rett og slett sykt, som du sier. Men ryggen lar seg lett tøye og økt fleksibilitet kan oppnås ganske raskt, men klart, så myk som Zlata er tar det jo tid å bli. Noen er jo også myke i utgangspunktet FØR de begynner å tøye og bøye, disse har jo naturligvis lettere for å bli enda mykere med trening.

Men igjen, takk for kommentar :)
Blir nok ikke meg som begynner med det. Er stiv som en stokk og eier ikke tolmodighet når det kommer til kroppen, så! Hehe :-) Men synes det er dritkult at folk for det til!

Unknown

08.11.2012 kl.19:09

Sandra Helen Sykepleierstudent: Hehe, ja men ryggen kan trenes myk selv om man har en rygg som en stokk som utgangspunkt. Ryggen blir ganske raskt myk, men tar jo selvfølgeli tid å bli mega myk som Zlata og da trengs det tålmodighet ja :-)

THE∆D∆RA

13.11.2012 kl.09:38

Tusen takk for kommentaren jeg fikk av deg, det setter jeg veldig pris på.

Ha en fin Tirsdag :)

Unknown

13.11.2012 kl.22:13

Theodora: Bare hyggelig, jeg får kanskje komme med flere da :) Takk for det!

Ingrid

16.11.2012 kl.15:06

Oii, sykt! Kommer nok aldri til å prøve meg på dette nei :p

Unknown

17.11.2012 kl.00:47

Ingrid: Hehe ja det skjønner jeg, for lett er det ikke. Her kreves det mye trening og mye tålmodighet, men tenk den herlige gevinsten man får når/hvis man klarer å komme i "mål" :-)

Skriv en ny kommentar

Unknown

Unknown

23, Agdenes

Bloggen som handler om den mest spesielle, spektakulære og deiligste formen for damers onani, nemlig kunsten å utføre oralsex på seg selv. Autocunnilingus er det Engelske navnet på at en dame utfører oralsex på seg selv og det er det navnet jeg som regel bruker her på bloggen, men forkorter det gjerne ned til AC. På bloggen skriver jeg generelt om AC, hvilke type personer som er gode kandidater til å klare det, hvordan det utføres og ikke minst så legger jeg ut bilder av kunsten. Det første innlegget som ble skrevet er en innføring/introduksjon om bloggen min, så gå gjerne ned til "Kategorier" og trykk så på "Introduksjon" for å lese dette. For de av dere som er her inne for første gang så kan det jo være greit å få med seg det innlegget. Kommentarer setter jeg stor pris på og jeg svarer med glede hvis du har noen spørsmål. Jeg har også en mail adresse du når meg på, så er bare å sende mail hvis du har kommentarer, spørsmål eller bare vil prate litt. Her er adressen: tilbloggenmin@gmail.com Mail`n sjekkes daglig og jeg svarer seriøst og utfyllende. For English readers: http://www.autocunnilingus.blog.com The same blog as this, just with english text (not fully updated yet) (Jeg kommer ikke fra Agdenes forresten)

Kategorier

Arkiv

hits