Statistikk og AC i media

Da har jeg hatt bloggen gående i ca 4 mnd og det ser ut som folk er nysgjerrige på dette. Har hatt ett sidevisningsantall som jeg vil påstå er ganske bra og har også flere lesere. Venner her inne har jeg også fått enda flere av siden sist jeg hadde en slik "statistikk update" som var i august. At folk legger meg til som venn setter jeg pris på og jeg godkjenner alle. Har egentlig ikke noe mere å skrive om når det gjelder statistisk sett her på bloggen. Alt ruller og går greit :-) Så derfor går jeg over til tema nr 2 dette innlegget skal handle om, nemlig om AC i media. Altså, det kommer jo ikke som en bombe at det ikke ligger mye om dette på Norske medier, jeg har faktisk bare funnet 1 artikkel som handler om AC på norske medier. Den artikkelen ligger her på erotikknett:

http://www.erotikknett.no/fleip-eller-fakta/diverse-fakta-artikler/2512-slikk-deg-selv-det-er-mulig.html?hitcount=0

Det står også skrevet noen få ord i en artikkel om hva AC er fornoe på klikk.no, men det vet vi jo så den tar jeg ikke med. Det har også blitt skrevet og spurt om AC på et par forum, men bortsett fra dette så er det lite og se på nettet om AC. Det ligger selvfølgelig mere om dette på utenlandske sider, men nå var det Norske sider det var snakk om.

Etter ett litt traust innlegg så må jeg jo ha med noen bilder på slutten, som vanlig, for å piffe opp innlegget litt. Her er de :-)

Zlata prøver hardt:

Igjen:

Og igjen:

Samarbeid :-)

Fake kanskje???

 

Har du funnet noen Norske artikler om AC? (se bort fra div forum)

Synes om bildene? noe du vil se mer eller mindre av?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Unknown

Unknown

23, Agdenes

Bloggen som handler om den mest spesielle, spektakulære og deiligste formen for damers onani, nemlig kunsten å utføre oralsex på seg selv. Autocunnilingus er det Engelske navnet på at en dame utfører oralsex på seg selv og det er det navnet jeg som regel bruker her på bloggen, men forkorter det gjerne ned til AC. På bloggen skriver jeg generelt om AC, hvilke type personer som er gode kandidater til å klare det, hvordan det utføres og ikke minst så legger jeg ut bilder av kunsten. Det første innlegget som ble skrevet er en innføring/introduksjon om bloggen min, så gå gjerne ned til "Kategorier" og trykk så på "Introduksjon" for å lese dette. For de av dere som er her inne for første gang så kan det jo være greit å få med seg det innlegget. Kommentarer setter jeg stor pris på og jeg svarer med glede hvis du har noen spørsmål. Jeg har også en mail adresse du når meg på, så er bare å sende mail hvis du har kommentarer, spørsmål eller bare vil prate litt. Her er adressen: tilbloggenmin@gmail.com Mail`n sjekkes daglig og jeg svarer seriøst og utfyllende. For English readers: http://www.autocunnilingus.blog.com The same blog as this, just with english text (not fully updated yet) (Jeg kommer ikke fra Agdenes forresten)

Kategorier

Arkiv

hits