Autocunnilingus, bare ei myte eller erotisk virkelighet?

I det første innlegget på bloggen nevnte jeg at det er noen som mener at AC er umulig for ei dame å klare, med tanke på den ekstreme frontbenden som må til. Og desverre finnes det per dags dato ingen dokumenterte bevis på at det faktisk er mulig heller. Mange av AC bildene som finnes er gjerne bilder som det er brukt et bilderedigeringsprogram slik at det skal se ut som ekte vare. Flere av bildene er også veldig proft redigert så det er vanskelig å vite om det er ekte vare eller ikke man ser. Per dags dato og som meg bekjent er det kun ei dame som har stått fram og sagt at hun klarer det, og det er nemlig Zlata. Men det skal sies at hun faktisk aldri har vist fram at hun klarer AC på bilde/film, (dermed ikke dokumentert og mange er fortsatt i tvil) men utifra de andre bildene som finnes av henne er jeg ikke i tvil om at hun klarer det, og jeg tror hun klarer det "lett" så myk som hun trossalt er. Den ganske kjente skuespilleren Whoopi Goldberg har en gang nevnt at hun i tenårene prøvde seg på AC og klarte det med noe suksess. Jeg mener hun beskrev det som: "Veldig vanskelig og tungt å ligge rullet sammen, nesten som en ball og det var ikke stort jeg fikk til å gjøre dere nede pga det, MEN jeg klarte det", skal hun ha sagt. Dermed har vi heller ikke her et dokumentert bevis som vi så gjerne ønsker. På gruppa AutoC på Yahoo er det et par damer som har påstått at dem klarer AC og de har blitt intervjuet av gruppas moderator, men heller ikke her har vi noen bevis på at de faktisk klarer det, noe som igjen gjør at skeptikere fortsatt er, ja skeptisk...

Som jeg skrev er det ofte brukt et bilderedigeringsprogram på bildene, slik at det skal se ut som ekte vare, men som da ikke er det. Men det finnes bilder som virker mere troverdig enn andre bilder heldigvis og ett eksempel på det er eldre bilder, altså svart/hvit bilder. Her er et par gamle bilder som jeg mener er troverdige, men man vet jo aldri, finnes jo mange som er gode på å redigere bilder...

Dette bildet har jeg lest skal være fra begynnelsen av 1900 tallet og det kan se sånn ut også med tanke på bildekvaliteten. Men bortsett fra det så finnes det ingen dokumentasjon på bildet, "ingen" vet navnet på henne og "ingen" vet hvor det kommer fra...

Her ser vi ett annet bilde som også er gammelt, men usikker på år. Dama på bildet er vel ikke helt i mål, men uansett et godt gammelt bilde synes jeg. ( Update 29/3-13. Jeg ser jo nå at dette bildet ikke illustrerer AC, men heller to damer i den såkalte 69 stillingen )   

 

Jeg har postet noen bilder av Zlata her på bloggen før, som jeg nevnte har hun sagt at hun klarer AC, men aldri har vist det fram. Men til gjengjeld har hun masse fine frontbend bilder og det er de som gjør at jeg ikke er i tvil på at hun klarer det. Noen av mine favoritter:

Dette er kanskje favoritt bildet mitt. Her viser hun hvor nær hun faktisk er, og det uten å bruke armene på rumpa for å presse ned! Som vi ser er hun også veldig myk i beina.

 

Her er hun i en annen posisjon, såkalt "human knot"

 

Randome bilder av forskjellige damer som mest sannsynlig er fakes:

 

Jeg har også lest en plass på nettet, husker ikke om det var på et forum eller hvor det kunne være, men i hvertfall så ble det sagt at det var 1 av 1000 menn som kunne gi seg selv oralsex og siden det er atskillig vanskeligere for ei dame å gi seg selv oralsex så ble det beregnet til at 1 av 5000 klarte det. Mitt synspunkt på det er at, ja det kan godt hende at 1 av 1000 menn klarer å gi seg selv oralsex, men at tallet for damer fort kan bli noe annerledes. Det blir selvfølgelig umulig å tippe på hvor høyt opp vi må, men jeg tror det er en god del sjeldnere enn 1 av 5000. Hadde det vært 1 av 5000 damer som klarte det hadde vi sett dette i porno industrien for lenge siden...

Konklusjonen min til om AC er mulig eller ikke er kort og grei, jeg tror selvfølgelig det er mulig, men meget sjeldent.

 

Hva mener du, klarer virkelig ei jente/dame å utføre oralsex på seg selv, eller er det umulig?

Har du noen synspunkter om AC? Hvis ja, så fyr løs :)

 

 

 

 11 kommentarer

Barbie

13.02.2013 kl.12:38

Er ganske sikker på at det er mulig, og kunne nok klart det selv dersom jeg virkelig hadde gått inn for det. Dog kommer jeg nok aldri til å prøve ;p

Unknown

15.02.2013 kl.12:37

Barbie: Takk for kommentaren din! :)
Jeg liker innstillingen din, går man virkelig inn for noe så tror jeg man klarer det meste, selv kunsten å slikke seg selv.
Får jeg spørre om hvorfor du nok aldri kommer til å prøve? :)

Barbie

15.02.2013 kl.14:02

Hehe, det var det da... :P Er vel fordi jeg synes det låter mer frastøtende enn digg, sånn enkelt sagt :p

Unknown

15.02.2013 kl.21:55

Barbie: Hehe, ja det er sikkert fordi dette er nytt for deg og mange andre regner jeg med, men jeg skjønner godt at det kan virke frastøtende på folk. Jeg syntes selv i begynnelsen når jeg så bilder av AC at det virket litt rart, men jeg ble raskt interessert og måtte derfor starte en blogg for å få det litt ut i lyset :)

Ida C West

05.05.2013 kl.15:34

hahah, jeg måtte jo selvfølgelig prøve nå, for å se om jeg fikk det til... deet gjorde jeg ikke. men det var faktisk ikke sååå langt unna. Men ja, jeg tror det er mulig om man trener på det. Men det er nok ikke noe jeg kommer til å gjøre.. Tror jeg foretrekker at andre slikker meg :P

Unknown

05.05.2013 kl.21:29

Ida C West: Hei Ida og takk for din kommentar!
Hehe ja jeg tipper det er mange som har prøvd etter å ha sett bloggen, men ikke lyktes. Hvis du ikke er så langt unna nå så har du jo allerede ett veldig godt utgangspunkt. Nå vet ikke jeg hvor langt unna du var, men jeg vet av erfaring at kroppen (ryggen og beina) lar seg lett bli mykere ved trening. Hadde du fått det til når du prøvde nå så hadde du garantert gjort det, det hadde hvertfall jeg :-) Å slikke seg selv må være noe helt annet enn å bli slikket av andre, når du gjør det selv vet du akkurat hvordan du vil ha det, hvor hardt, hvor vått, hvor intenst osv osv :-)

Ida C West

05.05.2013 kl.21:36

joda, skal innrømme at hadde jeg fått det til, så hadde jeg prøvd det. Haha :p Men på meg virker det litt.. kjedelig. Klart man får det akkurat som man vil, men i tillegg til at man må ligge i noe som ser ut som en litt ubehagelig stilling, så blir det jo så forutsigbart? =P Bedre at andre gjør det, så vet jeg ikke når de gjør hva. :p Men det hadde vært gøy å kunne, vedder på at mange menn hadde tent på å se på, så.. mulig jeg må trene litt på det likevel. ;P

Unknown

05.05.2013 kl.23:06

Ida C West: Stillingen er nok tung og ubehagelig i begynnelsen, men etterhvert som man blir myk blir det lettere. Se f.eks på det nederste bilde av Zlata i innlegget "Zlata, the amazing contortionist" ser ut som hun klarer det forholdsvis "lett" og synes ikke det ser ut som hun har det ubehagelig selv i den ekstreme posisjonen der :-) Angående forutsigbarhet så er det jo det som er så bra med å gi seg selv oralsex, det er forutsigbart og man vet akkurat hvordan man vil ha det til enhver tid. Jeg er jo selv mann og trener selv på å kunne gi meg selv oralsex og jeg får det til, til en viss grad. For oss gutter er det jo gjerne lettere enn for dere jenter å få til å gi seg selv oralsex i og med at vi har noen cm mindre vi trenger å bøye oss.
Jeg tenner veldig bare på tanken om at ei jente slikker seg, derfor jeg også er så interessert i dette og måtte lage en blogg. Hvis du finner ut at du skal begynne å trene så må du huske å ta det med ro, hvertfall i begynnelsen. Ikke overanstrenge ryggen, tøy rolig og kontrollert.

Ida C West

06.05.2013 kl.00:26

Ja, om man liker forutsigbarheten er det den som er bra. Men for min del liker jeg det bedre uforutsigbart, haha :p Dessuten har jeg aldri likt å gjøre noe med meg selv for min egen del(kjedelig) men om noen tenner på å se på, så blir det ikke for min egen del lenger, og da liker jeg det likevel :p deerfor må jeg vurdere å lærer meg det her, altså. Haha, Jess. Jeg skal ta det rolig. :)

Unknown

06.05.2013 kl.19:06

Ida C West: Hehe, ja da liker du det likevel :-P Synes det er fint at du vurderer å lære deg dette og jeg håper naturligvis du vil gjøre det også, og at du tilslutt klarer det :-)
Hvis du trenger tips/råd eller har spørsmål osv så kan du kontakte meg på mailn min om ønskelig, jeg svarer på alt du måtte lure på om dette :-) Uansett, jeg ønsker deg lykke til med dette og stå på! Håper du klarer det! ;-)

Ida C West

06.05.2013 kl.19:08

haha, takk :D

Skriv en ny kommentar

Unknown

Unknown

23, Agdenes

Bloggen som handler om den mest spesielle, spektakulære og deiligste formen for damers onani, nemlig kunsten å utføre oralsex på seg selv. Autocunnilingus er det Engelske navnet på at en dame utfører oralsex på seg selv og det er det navnet jeg som regel bruker her på bloggen, men forkorter det gjerne ned til AC. På bloggen skriver jeg generelt om AC, hvilke type personer som er gode kandidater til å klare det, hvordan det utføres og ikke minst så legger jeg ut bilder av kunsten. Det første innlegget som ble skrevet er en innføring/introduksjon om bloggen min, så gå gjerne ned til "Kategorier" og trykk så på "Introduksjon" for å lese dette. For de av dere som er her inne for første gang så kan det jo være greit å få med seg det innlegget. Kommentarer setter jeg stor pris på og jeg svarer med glede hvis du har noen spørsmål. Jeg har også en mail adresse du når meg på, så er bare å sende mail hvis du har kommentarer, spørsmål eller bare vil prate litt. Her er adressen: tilbloggenmin@gmail.com Mail`n sjekkes daglig og jeg svarer seriøst og utfyllende. For English readers: http://www.autocunnilingus.blog.com The same blog as this, just with english text (not fully updated yet) (Jeg kommer ikke fra Agdenes forresten)

Kategorier

Arkiv

hits