Zlata, the amazing contortionist

Dette innlegget skal handle om Julia Gunthel, bedre kjent under aliaset Zlata. Zlata bor i Tyskland og er en meget dyktig contortionist eller gymnast som vi sier på norsk, hun er 27 år og har trent på fleksibilitet øvelser siden hun var 17 år. Jeg har postet flere bilder av henne før på bloggen fordi hun er en så fantastisk frontbender, men det er ikke bare nydelige frontbender hun får til, hun mestrer også backbending og det er det ikke alle gymnaster som klarer, nemlig å være like myk forrover som bakover. Supermyk i bena er hun også, hun klarer stortsett å vri kroppen sin i alle mulige retninger og det ser egentlig ikke ut som hun sliter så mye heller når hun utfører diverse gymnast posisjoner. Hun skal også være den eneste gymnasten per dags dato som faktisk har innrømmet at hun kan utføre oralsex på seg selv og når vi ser på enkelte av frontbend bildene hennes så er hvertfall ikke jeg i tvil om at hun klarer det og jeg tror hun klarer det forholdsvis lett, med tanke på at hun på flere av bildene stort sett er i mål uten å bruke armene til hjelp engang. Som jeg skrev så er hun en god overall gymnast og skal derfor legge ut bilder der hun gjør flere øvelser og ikke bare frontbend bilder som jeg har postet før av henne. Nå kommer det en del bilder, men det liker vi ;-)

1:

2:

3:

4:

5:

Backbend :-)

6:

7:

 

Så skal vi over til frontbend bildene som jeg liker så godt

8:

9:

10:

11:

12:

13:

Bildet under er muligens favorittbildet mitt 

14:

En liten filmsnutt: http://www.metacafe.com/watch/97474/flexible_contortionist_sits_on_her_own_face/

For de som er interessert i flere bilder og film av Zlata annbefaler jeg og ta ett søk på google og youtube, da kommer det opp en del.

Q: Hvilket bilde likte du best?

Q2: Er du en gymnast?

Q3: Vil du se mer av Zlata?

 

(Forbehold om eventuelle faktafeil i dette innlegget...) 

 

 

 

8 kommentarer

Johanne

17.03.2013 kl.23:35

Jøss, det ser heeelt sykt ut, men fy søren så dyktig man er om man klarer det!

Kamchilla

19.03.2013 kl.01:23

SV: Tusen takk! :)

Unknown

19.03.2013 kl.12:18

Kamchilla: Bare hyggelig Kamilla :)

Unknown

19.03.2013 kl.12:30

Johanne: Takk for din kommentar!
Ja, stillingene er jo temmelig ville. Dette er som kunst for meg :)

Julie Almestad Sævik

28.03.2013 kl.17:15

SV: TUUSEN TAKK <3

Unknown

28.03.2013 kl.19:18

Julie Almestad Sævik: Bare hyggelig du :)

hellayow

10.05.2013 kl.19:45

Søkki ta;o

Unknown

10.05.2013 kl.19:59

hellayow: Hehe, ja det er ganske vilt å se henne klare slike stillinger :)

Skriv en ny kommentar

Unknown

Unknown

23, Agdenes

Bloggen som handler om den mest spesielle, spektakulære og deiligste formen for damers onani, nemlig kunsten å utføre oralsex på seg selv. Autocunnilingus er det Engelske navnet på at en dame utfører oralsex på seg selv og det er det navnet jeg som regel bruker her på bloggen, men forkorter det gjerne ned til AC. På bloggen skriver jeg generelt om AC, hvilke type personer som er gode kandidater til å klare det, hvordan det utføres og ikke minst så legger jeg ut bilder av kunsten. Det første innlegget som ble skrevet er en innføring/introduksjon om bloggen min, så gå gjerne ned til "Kategorier" og trykk så på "Introduksjon" for å lese dette. For de av dere som er her inne for første gang så kan det jo være greit å få med seg det innlegget. Kommentarer setter jeg stor pris på og jeg svarer med glede hvis du har noen spørsmål. Jeg har også en mail adresse du når meg på, så er bare å sende mail hvis du har kommentarer, spørsmål eller bare vil prate litt. Her er adressen: tilbloggenmin@gmail.com Mail`n sjekkes daglig og jeg svarer seriøst og utfyllende. For English readers: http://www.autocunnilingus.blog.com The same blog as this, just with english text (not fully updated yet) (Jeg kommer ikke fra Agdenes forresten)

Kategorier

Arkiv

hits