Noe stort på gang

Jeg har den siste tiden hatt en massiv økning i antall sidevisninger og lesere og jeg mistenker at jeg har folk fra andre land som er innom bloggen. Dette vises jo også på statistikken, der den gule stripen viser antall Norske lesere, den blå viser generelt lesere og som sagt så har antall sidevisninger gått mye opp. Så siden det sikkert er mange fra andre land som er innom bloggen, og blir sikkert mer i fremtiden, så har jeg funnet ut at jeg skal skrive om alle innleggene over på Engelsk, dette gjør jo da at folk fra andre land som kan Engelsk vil ha muligheten til å følge bloggen. Jeg har allerede begynt med oversettingen men det tar noe tid, men jeg har hvertfall begynt. Ny kategori er lagt til, den heter "For English readers", der blir alt på Engelsk postet. Dette har jeg trua på! :-)

OPPDATERING 5/5-13. Jeg ser at det blir rot hvis jeg skal legge de engelske postene ut på denne bloggen, derfor laget jeg heller en ny blogg på www.blog.com. Der legger jeg ut innleggene mine etterhvert som de blir oversatt fra norsk. Her er adressen på min engelske blogg  http://autocunnilingus.blog.com/ Det blir ikke noe spesielt som skjer der inne, blir stort sett en kopi av denne bloggen... Så dere som leser norsk trenger ikke bry dere om den bloggen :-) 

OPPDATERING 9/6-13. Da var alle innleggene ferdig og publisert på den engelske bloggen! Så nå er den up to date med denne... 

Kim Possible mestrer det ;-)

 

Q: Innspill?   

6 kommentarer

kristinerosok

16.05.2013 kl.18:08

Ønsker deg en fin kveld :)

Unknown

17.05.2013 kl.14:25

kristinerosok: Takk for det, ønsker deg en fin dag videre :)

someone

26.05.2013 kl.04:27

hi spørsmålet er dette bildet ekte? Jeg fant det på internett

http://up.xhamster.com/000/027/463/741_1000.jpg

Unknown

27.05.2013 kl.18:30

someone: Hei du! Det er vanskelig å si om det er ekte eller ikke. Bildet er tatt sånn at det skal se ut som AC, men egentlig er det nok sikkert to damer der (i 69 stilling). Vi trenger en annen vinkel på bildet for å kunne vite om det er ekte eller ikke.

MONIK

30.05.2013 kl.12:26

Det er veldig smart :P

Unknown

30.05.2013 kl.12:33

MONIKA: Hehe ja, fant ut at det kan være smart. Nå har jeg bare et par innlegg igjen å oversette så er den Engelske bloggen up to date med den Norske :)

Skriv en ny kommentar

Unknown

Unknown

23, Agdenes

Bloggen som handler om den mest spesielle, spektakulære og deiligste formen for damers onani, nemlig kunsten å utføre oralsex på seg selv. Autocunnilingus er det Engelske navnet på at en dame utfører oralsex på seg selv og det er det navnet jeg som regel bruker her på bloggen, men forkorter det gjerne ned til AC. På bloggen skriver jeg generelt om AC, hvilke type personer som er gode kandidater til å klare det, hvordan det utføres og ikke minst så legger jeg ut bilder av kunsten. Det første innlegget som ble skrevet er en innføring/introduksjon om bloggen min, så gå gjerne ned til "Kategorier" og trykk så på "Introduksjon" for å lese dette. For de av dere som er her inne for første gang så kan det jo være greit å få med seg det innlegget. Kommentarer setter jeg stor pris på og jeg svarer med glede hvis du har noen spørsmål. Jeg har også en mail adresse du når meg på, så er bare å sende mail hvis du har kommentarer, spørsmål eller bare vil prate litt. Her er adressen: tilbloggenmin@gmail.com Mail`n sjekkes daglig og jeg svarer seriøst og utfyllende. For English readers: http://www.autocunnilingus.blog.com The same blog as this, just with english text (not fully updated yet) (Jeg kommer ikke fra Agdenes forresten)

Kategorier

Arkiv

hits