Månedens innlegg, tight frontbends

Må jo ha med ett innlegg fra denne måneden også, er ikke noe store greier akkurat. Ett bedre innlegg kommer i neste omgang, men litt bilder duger det og :)

1:

 

2:

3:

4: Lite bilde, men en fin frontbend er det :)

5:

6:
 

Q: Får du til å gjøre en tight frontbend som på bildene over?

Q: Har du en favoritt blant bildene over?

4 kommentarer

Ayla

14.06.2013 kl.19:35

Er det virkelig noen som klarer det der? O.o

Unknown

15.06.2013 kl.23:27

Ayla: Det finnes per dags dato ingen skikkelige dokumenterte bevis på at ei dame klarer å utføre oralsex på seg selv. Men hvis du ser på bildene av gymnasten Zlata her på bloggen så er det ikke mye tvil om at hun klarer det, noe hun også faktisk har sagt at hun klarer, men aldri vist frem. Men det er fortsatt noen som mener det fysisk umulig for ei dame å klare dette, men da er man bra trangsynt mener nå jeg. Det er mulig, bare veldig sjeldent, det er min mening :)
Ta en titt på bildene av Zlata, tror du hun klarer det? ;)

siljeld

18.06.2013 kl.23:26

de der var bare sykt!

sv; ja, jeg besto :-) fikk faktisk 3er, er stolt over meg selv!

Unknown

19.06.2013 kl.11:39

siljeld: Sykt bra mener du vel? ;) Veldig fine frontbends alle sammen synes jeg :)

Men grattis med karakteren da, ikke så aller værst når det trossalt var matte muntlig du kom opp i, bra jobba!

Skriv en ny kommentar

Unknown

Unknown

23, Agdenes

Bloggen som handler om den mest spesielle, spektakulære og deiligste formen for damers onani, nemlig kunsten å utføre oralsex på seg selv. Autocunnilingus er det Engelske navnet på at en dame utfører oralsex på seg selv og det er det navnet jeg som regel bruker her på bloggen, men forkorter det gjerne ned til AC. På bloggen skriver jeg generelt om AC, hvilke type personer som er gode kandidater til å klare det, hvordan det utføres og ikke minst så legger jeg ut bilder av kunsten. Det første innlegget som ble skrevet er en innføring/introduksjon om bloggen min, så gå gjerne ned til "Kategorier" og trykk så på "Introduksjon" for å lese dette. For de av dere som er her inne for første gang så kan det jo være greit å få med seg det innlegget. Kommentarer setter jeg stor pris på og jeg svarer med glede hvis du har noen spørsmål. Jeg har også en mail adresse du når meg på, så er bare å sende mail hvis du har kommentarer, spørsmål eller bare vil prate litt. Her er adressen: tilbloggenmin@gmail.com Mail`n sjekkes daglig og jeg svarer seriøst og utfyllende. For English readers: http://www.autocunnilingus.blog.com The same blog as this, just with english text (not fully updated yet) (Jeg kommer ikke fra Agdenes forresten)

Kategorier

Arkiv

hits