Dype frontbends (video)

Hei dere!

Da har jeg funnet fram tre videosnutter som jeg skal vise. Her har vi tre flotte jenter som alle øver seg på AC, her ser vi frontbending på høyt nivå, se og nyt :)

Først ut er sexye Zlata, iført kun bikini. 

 

Neste ut er Carol Liabos. Carol er en gymnast fra "gamledager" derfor har videoene og bildene en noe dårligere kvalitet enn det vi er vant med i dag. Det ligger en god del bilder av henne ute på nett, hun er en kjempeflink gymnast der frontbøy er hennes spesialitet

 

Alle gode ting er tre sies det, derfor avslutter jeg med å legge ut en video av ei jente som er veldig nær å klare det. Denne videoen er vel regnet som en av de beste faktiske forsøkene (hvis vi ser bort fra Zlata) som ligger ute på nett...

 

Q: Hva synes du? Likte du filmsnuttene? :)

2 kommentarer

janne

07.07.2013 kl.20:23

http://xhamster.com/movies/90669/autocunnilingus_attempt_7_girl_trying_to_lick_her_own_pussy.html

Her er det ei dame som ser ut som hun greier det.

Unknown

07.07.2013 kl.22:34

janne: Takk for kommentaren!
Desverre Janne, det der er sannsynligvis en fake, men en god fake. Den der har vel også blitt diskutert litt om rundt på nettet, og konklusjonen ble vel at det sannsynligvis er en fake. Men det er en god fake, det kan fort se ut som om hun greier det, men som jeg har nevnt før så trenger vi en annen vinkel på kameraet for å virkelig se at tunga berører og ser man nøye når hun zoomer inn på webkameraet så ser man at hun bruker tunga mye, men det skjer ingen bevegelse på kjønnsleppene eller på piercingen når hun "slikker". Hadde vi hatt et kamera som f.eks viste ovenfra eller fra siden så hadde vi sett bedre at hun faktisk (og desverre) ikke greier det.
Men igjen, takk for din kommentar og innspill :)

Skriv en ny kommentar

Unknown

Unknown

23, Agdenes

Bloggen som handler om den mest spesielle, spektakulære og deiligste formen for damers onani, nemlig kunsten å utføre oralsex på seg selv. Autocunnilingus er det Engelske navnet på at en dame utfører oralsex på seg selv og det er det navnet jeg som regel bruker her på bloggen, men forkorter det gjerne ned til AC. På bloggen skriver jeg generelt om AC, hvilke type personer som er gode kandidater til å klare det, hvordan det utføres og ikke minst så legger jeg ut bilder av kunsten. Det første innlegget som ble skrevet er en innføring/introduksjon om bloggen min, så gå gjerne ned til "Kategorier" og trykk så på "Introduksjon" for å lese dette. For de av dere som er her inne for første gang så kan det jo være greit å få med seg det innlegget. Kommentarer setter jeg stor pris på og jeg svarer med glede hvis du har noen spørsmål. Jeg har også en mail adresse du når meg på, så er bare å sende mail hvis du har kommentarer, spørsmål eller bare vil prate litt. Her er adressen: tilbloggenmin@gmail.com Mail`n sjekkes daglig og jeg svarer seriøst og utfyllende. For English readers: http://www.autocunnilingus.blog.com The same blog as this, just with english text (not fully updated yet) (Jeg kommer ikke fra Agdenes forresten)

Kategorier

Arkiv

hits