Hvordan utføre autocunnilingus/hvordan slikke seg selv (Guide)

 

Introduksjon

Da syntes jeg det var på tide med en fyldigere og oppdatert utgave av hvordan å utføre autocunnilingus, det første innlegget kan du se her: http://autocunnilingus.blogg.no/1344175948_hvordan_utfre_autocun.html. Dette er ett fyldigere og mere presist innlegg enn det første om hvordan det bør trenes for å klare å få til den ekstreme frontbend/frontbøyen som må til for at ei dame skal klare å slikke seg selv. Her tar jeg utganspunkt i en helt vanlig gjennomsnittlig kropp, så du trenger ikke være supertrent fra før for å følge med videre, men klart, er du en aktiv person fra før så er jo det bare bra og da ligger jo grunnlaget der allerede for å kunne bli enda mykere. Men som sagt, om du ikke er trent fra før så gjør ikke det noe, skal prøve å få denne guiden til å passe for nybegynnere også, som ikke har trent/tøyet før. Anbefaler alle som følger tipsene mine om å ta det med ro, ikke stress tøyingen og kjenn alltid etter på kroppen at du ikke går for langt og skader deg, skader du deg kan det sette deg tilbake flere uker/måneder med trening. Tipsene jeg kommer med er fra erfaringer jeg selv har opparbeidet meg, tips som jeg har fått fra andre og tips som jeg har funnet på internett. Jeg tar ingen ansvar hvis du skader deg når du prøver deg på dette, bare så det er sagt.

 

Del 1, oppvarming og viktige tøyeøvelser

Før man begynner å tøye kan det være lurt å varme opp kroppen litt først, musklene jobber lettere når de er varme og tøyingen blir bedre. Oppvarmingen trenger ikke å vare så lenge, litt jogging på stedet og noen kjappe knebøy eller lignende er nok, det trenger ikke være så voldsomt, det viktigste er bare at kroppen får litt varme. Så går vi over til noen enkle, men viktige tøyeøvelser. Det er tre steder i kroppen det er spesielt viktig å ha god mobilitet ved frontbend og det er beina, hofte og rygg. Det kan jo kanskje virke som om det er nok å kun ha en fleksibel rygg for å få til en god frontbend, men å være fleksibel i hoftene og beina har mye å si på hvor bra en frontbend blir. Bein, hofte og rygg jobber sammen ved frontbending.

Beina (hamstrings)

Da starter vi med tøying av beina (hamstrings), som da er bakside av lår/beina. Denne øvelsen kjenner vel de fleste til:

http://www.fitness-training-at-home.com/hamstring-stretches.html

Synes det der er en veldig fin guide (trykk på linken og bla litt ned på siden) på hvordan man bør tøye beina, så da linker jeg til den. Første øvelse sitter hun med beina strak ut og strekker seg fram og når tærne, eller skoene i dette tilfellet. Men har man så stive bein at man ikke klarer å nå til tærne så starter man med å strekke så langt man klarer, og holder stillingen i f.eks tretti sekunder. Etterhvert som du blir mykere vil du nok klare å nå tærne. Så lurer du kanskje på, "hvor myk bør jeg egentlig være i beina, er det egentlig så viktig?" Da vil jeg si at det kommer an på hvordan stilling du har lyst å lære deg. Eksempel på en stilling der det kreves middels fleksibilitet i beina er hvis du skal gjøre en såkalt "human knot" som de kaller den. Det er en stilling der man ligger eller sitter og har beina plassert bak hodet. Da er det greit å ha en viss mykhet i beina og man bør nok klare å nå fram til tærne (blant annet) hvis man skal klare den stillingen.

Hoftene

Neste ut er tøying av hoftene. Skal man klare å legge beina bak hodet må man også være fleksibel i hoftene. Å få tøyd hofteleddsbøyerne er viktig, og skal man få til en bra frontbøy er det essensielt at man har fleksible og "åpne" hofter. Hoftene må ikke glemmes, rygg og hofte jobber sammen ved frontbøy. Det som skjer når hoftene er stive er at ryggen får mere belastning og frontbøyen blir egentlig aldri så bra som man vil ha den. Det blir også lettere å puste med "åpne" hofter. Legger ved en video fra KinoYoga på youtube, der hun viser hvordan man kan tøye hoftene:

Legger også ved flere tøyeøvelser for hoftene fra KinoYoga, hvis man heller vil prøve en annerledes øvelse enn den i videoen over: http://www.youtube.com/user/KinoYoga/search?query=hip
Rygg, frontbend/frontbøy:
Å være fleksiblel i ryggen er selvfølgelig viktig, men ryggen er også et sårt punkt for mange, den er komplisert og består av muskler, virvler og mye annet jeg ikke skal begi meg ut på å navngi. Derfor er det veldig viktig å ikke stresse tøyingen av ryggen. Her skal jeg beskrive to gode måter å tøye ryggen forrover på:
- Start med å sitte med beina strak ut (på f.eks sengen, eller der du har mykt underlag), legg begge armene under lårene. Du skal nå presse ned overkroppen (rygg, nakke, hode) med armene, mot skrittet. Press så langt som du klarer uten at det gjør direkte vondt og hold stillingen i tretti sekunder, rett ryggen sakte ut igjen til "vanlig" posisjon. Gjenta øvelsen noen ganger til (så mange ganger som du føler for), dess mere vi tøyer dess raskere oppnår vi fleksibilitet. Denne stillingen blir kalt for "C position", fordi ryggen får en krumming som ligner på bokstaven C.
Eksempelbilde:

 

- En annen måte å tøye ryggen på er å ligge strak ut på ryggen, løft beina og "rulle" ryggen opp og plasser hvert kne ved siden av hodet, vet, her trengs det bilde. Da ender man opp med å ligge slik:

Øvelsen i seg selv, som hun viser her, er ikke vanskelig eller tung. For å få skikkelig tøying har man muligheten til å legge press på ryggen ved å bruke armene på rumpa og presse ned. Spre beina litt ut til siden fra hodet og press med armene, hold stillingen i tretti sekunder og rett ryggen sakte ut igjen etterpå og slapp av noen sekunder. Gjenta så mange ganger du vil, men etterhvert blir ryggen sliten og da tar du en pause fra denne øvelsen. Denne stillingen blir ofte kalt for "plow pose".

Rygg, backbend/bakoverbøy

Etter man har tøyet ryggen forover og kanskje begynner å bli litt sliten, ja da er det lurt og godt å tøye ryggen bakover. Bakoverbøying er den vanligste måten for gymnaster å tøye ryggen på, og mange har sikkert sett et slangemenneske en eller annen gang som har vist fram ekstreme bakoverbøyer. De som driver med turn eller lignende aktiviteter er sikkert godt kjent med øvelsen som blir kalt broen, det er en finfin øvelse å gjøre så hvis du klarer den så er det bare å fortsette med den. Hvis man ikke er så myk bakover i ryggen at man klarer broen, så starter man med en lettere øvelse og da er en såkalt "cobra" øvelse bra. Cobra øvelsen ser slik ut

Ligg som vist på bildet og bruk armene til å presse/løfte opp ryggen så langt opp som du kjenner er ok, bøy hodet bak for ekstra tøying, holdes i ca 30 sekunder. Denne øvelsen er tilstrekkelig å gjøre noen få repetisjoner av etter man har frontbøyet, men for de som kan og vil gjøre broen så kan de gjøre den øvelsen. Jeg synes det er fint å tøye bakover helt på slutten av tøyeøkten, og dermed avslutte økten med det. Legger også ved et bilde av broen, for de som er nysgjerrig på den stillingen:

 

Del 2, stillinger/posisjoner

Det finnes flere forskjellige stillinger ved frontbøying, blant annet liggende, stående, beina bak hodet (human knot), og flere. Jeg anbefaler å prøve de forskjellige stillingene jeg nå skal skrive og vise bilder om, slik at du finner en stilling som du selv er komfortabel med og som du synes du får til godt. En stilling som er lett for en, kan være vanskelig for en annen, derfor er det viktig å prøve ut de forskjellige stillingene.

 Human knot

1. Først ut er stillingen som blir kalt for human knot, eller bare knot. Den går ut på å legge beina bak hodet. For å mestre denne stillingen kreves det ikke nødvendigvis så mye fleksibilitet i ryggen, mesteparten av fleksibiliteten kreves av hoftene og en del i hamstrings. Alikevel, skal "knuten" bli tight, altså så tight at man får plassert hodet helt mot skrittet så må ryggen være fleksibel også. Som sagt så må hoftene være fleksible for denne øvelsen, deretter ryggen for å få knuten tight/stram.

På det nest siste bilde ser vi Zlata, her ser vi hvordan hun bruker armene og beina for å få presset seg godt sammen. Dette er en stilling jeg har stor tro på funker bra for damene, har sett mange bilder av damer som har kommet veldig dypt i denne stillingen.

Plow

2. Neste stilling ut er den såkalte "plow position". Dette er også en stilling som jeg virkelig anbefaler, mange klarer å komme seg skikkelig dypt sammen i denne stillingen. For å bli god i denne kreves det mye fleksibilitet i ryggen, og en del i hoftene. Fleksibilitet i hamstrings er i utganspunktet ikke det viktigste her.

 

Det fine med denne stillingen er at tyngdekraften hjelper litt til her. Armene brukes til hjelp for å senke rumpa ned mot munn. For å få senket rumpa ytterligere kan man prøve å få beina plassert under sengekanten eller lignende slik at man også kan få brukt kreftene man har i beina til å få rumpa ned mot munn.

C

3. Sittende stilling, "C" posisjon. Her, som i alle de andre stillingene kreves det mye fleksibilitet i ryggen for at C`en skal bli dyp. Å ha en viss fleksibilitet i hoftene er også viktig, det gjør at det blir lettere å puste når bøyen blir dyp og det hjelper på for å avlaste ryggen. Hvis hoftene er stive og du presser på så blir det mere påkjenning for ryggen, og da kanskje gjerne i nedre del. Dette er en stilling som kanskje passer bedre for menn enn for damer, men det er muligheter for å klare å komme dypt her også. Alikevel så er det en aktuell stilling som er verdt å prøve for damene også, det kan jo hende at akkurat du klarer og komme veldig dypt i den. Var vanskelig å finne bra bilder, men her er noen:

Armene brukes også her (slik som på øverste bilde), bare pass på å ikke ta for mye i slik at du stresser ryggen for mye.

Stående frontbøy

4. Stående frontbøy. Denne stillingen er vel egentlig ikke så aktuell, eller for all del, det er jo meget stilig å se på, men å klare å løfte overkroppen opp så mye at det blir mulighet til å slikke seg i denne stillingen tror jeg skal mye til. For å bli god i stående frontbøy kreves det først og fremst mye fleksibilitet i hamstrings, veldig mye faktisk. Deretter må også ryggen bli fleksibel, og sterk nok slik at du klarer å "rulle" den opp.

 

Zlata får den bra til:

 

På bildet under ser vi at hun ved hjelp av en stang prøver å løfte overkroppen opp:

 

Carol Liabos får den skikkelig bra til:

 

Damen på bildet under er ikke kjent, men legg merke til at hun har litt bøy i knærne, noe som gjør at hamstrings får litt avlastning.

 

 

Del 3, eksempel på tøyeprogram

 Nå som jeg har gått gjennom det jeg mener er de viktigste tøyeøvelsene og de forskjellige stillingene/posisjonene som kan brukes ved utførelse av AC, vil jeg gi et eksempel på et greit trenings/tøyeprogram som du kan følge om du vil. I dette programmet tar jeg kun med de øvelsene som jeg har snakket om over her. Dette er et program som viser steg for steg hvordan du kan gjøre treningen. Se beskrivelsene over hvordan øvelsene skal gjøres, stillingene holdes i tretti sekunder + ti sekunder der du presser litt ekstra.

1. Varm opp

2. Tøy beina (hamstrings)

3. Tøy hoftene

4. Tøy beina (hamstrings)

5. Tøy hoftene

6. Tøy beina (hamstrings)

7. Tøy hoftene

 

Rygg, frontbend:

1. Tøy i C posisjon

2. Tøy i Plow posisjon

3. Tøy i C posisjon

4. Tøy i Plow posisjon

 

Beina igjen:

1. Tøy beina (hamstrings)

2. Tøy hoftene

3. Tøy beina (hamstrings)

4. Tøy hoftene

 

Rygg frontbend igjen, men med backbend på slutten

1. Tøy i C posisjon

2. Tøy i Plow posisjon

3. Tøy i C posisjon

4. Tøy i Plow posisjon

5. Tøy ryggen bakover, gjerne tre repetisjoner på ca 30 sekunder hver eller så lenge/mye man selv føler for.

 

Med dette programmet noen ganger i løpet av uka så vil man oppleve at fleksibiliteten øker betraktelig på forholdsvis kort tid, spesielt hvis man ikke har vært i så mye aktivitet før. Hvor lenge man må tøye for å bli skikkelig myk varierer naturligvis fra person til peron, her spiller flere faktorer inn, blant annet hvor mye aktivitet man har vært i før man startet med programmet, alder og hvor lett ens kropp lærer seg til å bli vant med nye øvelser. Igjen vil jeg presisere at dette er et eksempel og ikke et program som absolutt må følges, hvis du vil ha litt mere variasjone kan du jo f.eks legge til noen andre rygg/bein øvelser også. Hvis du er en person som driver med turn eller andre aktiviteter der fleksibilitet er viktig og du føler du har fleksible bein/hofter fra før, så kan du jo slappe litt av med de øvelsene og heller fokusere mere på rygg øvelsene. Du kan jo også lage deg et eget program der du fokuserer mere på ryggen enn beina f.eks, eller omvendt. Folk som trener eksempelvis fotball tøyer jo gjerne beina etter trening, da kan man jo vurdere å kutte ut enda mere bein tøying i tøyeprogrammet og heller gå rett over til å tøye hoftene og ryggen.

Et par ting å huske på

Husk å ha tom mage når du skal begynne med dyp bøying/tøying. Tom mage gir bedre tilgang, bøyene blir bedre og pustingen lettere. Vent ca fire timer etter du har spist og ca to timer etter du har inntatt væske. Dette gjelder spesielt etterhvert som man begynner å bli skikkelig myk og bøyene  begynner å bli dype.

Har du tilgang på badekar så kan du bruke det til å hjelpe deg med tøyingen. Fyll det med varmt vann og la ryggen bli god og varm, tøy mens du sitter i badekaret eller etterpå når musklene enda er varme og "myke". En varm dusj hjelper også for å "løse opp" litt.

Kroppen er stiv på morgenen, jeg anbefaler derfor å vente med  tøyingen til utpå ettermiddag/kveld siden kroppen da er mere fleksibel.

 

Del 4, sluttord

Jeg har sagt det før og sier det igjen (kan ikke sies nok mange ganger), IKKE stress tøyingen, tøy med måte. Kjenn alltid etter hvor grensen går og ikke bare presse på. Hvis du skader deg i ryggen f.eks så kan det sette deg tilbake flere uker/måneder med trening. Frontbøyen som skal til for at ei dame skal få til å slikke seg selv er ekstrem og det er en grunn til at denne formen for onani ikke er spredt rundt på nettet og fanget opp av pornobransjen og det er fordi det er en meget vanskelig oppgave for ei dame å klare. Det er nok bare ett fåtall av damer som får til dette, men jeg mener at med rett trening så bør det være muligheter for flere å klare dette. Mange damer rundt om i verden driver på med turn, yoga og lignende aktiviteter, og mange av disse er jo seriøst myke fra før av, altså før de begynner å intensivere treningen på å bli en god frontbøyer. Når treningen da blir mere rettet mot frontbøying bør det være gode muligheter for dem å nå målet sitt med å klare å slikke seg selv, hvis det er noe de ønsker. Men uansett om man er en person som driver med sport eller ei, så er uansett viljestyrke, rett trening og mengde tid nøkkelord for å klare dette.

Hvis du har spørsmål, kommentarer til innlegget, trenger hjelp eller om det skulle være noe så kan du skrive her i kommentarfeltet, eller du kan sende meg e-post på adressen oppe til høyre på framsiden av bloggen.

(Denne guiden blir stadig oppdatert, og siste oppdatering var den 26/12-13)

 

4 kommentarer

May Lærke Vang Sybrandt

01.03.2014 kl.20:40

Hæææh er det virkelig noen som kan det? :o haha

Unknown

09.03.2014 kl.15:46

May Lærke Vang Sybrandt: Vi er tusenvis som tror det ja :) Det finnes ekstremt lite/ingen skikkelige bevis på at det er jenter som får til dette, men vi har sett flere jenter (blant annet Zlata) som ganske tydelig får til den ekstreme frontbøyen som kreves. (Er en del bilder av henne på bloggen)
Det er jo også veldig mange jenter rundt om i verden som driver på med daglige aktiviteter hvor det kreves en del fleksibilitet for å bli god, slik som dans og turn osv. Jeg har selv sett hva noen av disse jentene får til når det kommer til frontbøying, og det selv uten å ha trent (så vidt jeg vet) spesielt på akkurat det, så er det ganske utrolig hvor bra de får til frontbøying også. Hvis de da retter treningen litt mere mot å tøye ryggen forrover, så tror jeg det kunne vært ganske mange som hadde fått til dette, for fleksibiliteten i beina og hoftene er det ihvertfall ikke noe å si på, på mange av disse jentene.

Så det rette svaret på spørsmålet ditt blir egentlig bare: Kanskje :) Da det som sagt ikke finnes noen skikkelige bevis på dette, men man er jo litt trangsynt mener nå jeg hvis man ikke tror det er mulig...

Alexa

16.10.2014 kl.15:17

detta är så fint,vill prova !

Unknown

22.03.2015 kl.18:18

Alexa: Lykke til! :)

Skriv en ny kommentar

Unknown

Unknown

23, Agdenes

Bloggen som handler om den mest spesielle, spektakulære og deiligste formen for damers onani, nemlig kunsten å utføre oralsex på seg selv. Autocunnilingus er det Engelske navnet på at en dame utfører oralsex på seg selv og det er det navnet jeg som regel bruker her på bloggen, men forkorter det gjerne ned til AC. På bloggen skriver jeg generelt om AC, hvilke type personer som er gode kandidater til å klare det, hvordan det utføres og ikke minst så legger jeg ut bilder av kunsten. Det første innlegget som ble skrevet er en innføring/introduksjon om bloggen min, så gå gjerne ned til "Kategorier" og trykk så på "Introduksjon" for å lese dette. For de av dere som er her inne for første gang så kan det jo være greit å få med seg det innlegget. Kommentarer setter jeg stor pris på og jeg svarer med glede hvis du har noen spørsmål. Jeg har også en mail adresse du når meg på, så er bare å sende mail hvis du har kommentarer, spørsmål eller bare vil prate litt. Her er adressen: tilbloggenmin@gmail.com Mail`n sjekkes daglig og jeg svarer seriøst og utfyllende. For English readers: http://www.autocunnilingus.blog.com The same blog as this, just with english text (not fully updated yet) (Jeg kommer ikke fra Agdenes forresten)

Kategorier

Arkiv

hits